Mijn resultaten via procesregie

  1. De eerste publieksevenementen georganiseerd met tientallen collega’s (waardering 8,7) voor duizenden bezoekers (waardering 8,5)
  2. Significante groei van bewustwording over belang en bescherming van grondwater, en van de waardering voor het drinkwaterbedrijf

Procesverloop samenwerking binnen organisatie

Mijn eerste stappen in procesregie heb ik gezet toen ik Watermakers mocht ontwikkelen en uitvoeren. De uitdaging was vooral om het gesloten en intern gerichte bedrijf in beweging te krijgen en alle disciplines met trots hun expertise te laten etaleren. Want iedereen vindt drinkwater vanzelfsprekend, het komt immers altijd gewoon uit de kraan?

Deze nieuwe strategie behelsde onder meer een halfjaarlijks publieksevenement. Mijn inzet was hiervan echt een beleving te maken zodat bezoekers letterlijk de weg van water konden volgen. Van idee tot uitvoering heb ik de eerste edities ontwikkeld en gefinetuned. Uit evaluaties kwam telkens naar voren dat niet alleen de waardering van het publiek voor drinkwater en Vitens toenam, maar ook betrokken medewerkers met trots en enthousiasme graag wilden meewerken om Watermakers succesvol te maken.

Most Recent Projects